Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:07 03 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Declarații de avere Florin Papadatu, consilier superior la ARBDD Tulcea, deține două apartamente în coproprietate și o mașină (DOCUMENTE)

ro

17 Feb, 2022 00:00 1297 Marime text
 
  • Florin Papadatu este consilier superior la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției în 2021, Florin Papadatu a înscris două apartamente și un autoturism.
  • În declarația de interese, Florin Papadatu a menționat calitatea de membru de sindicat.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Florin Papadatu, consilier superior la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, domiciliat în orașul Sulina.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 27 iunie 2021, Florin Papadatu a menționat că deține două apartamente în coproprietate și un autoturism. Ambele apartamente, din care Florin Papadatu deține câte 50%,  au fost dobândite prin contract de vânzare - cumpărare, primul (în suprafață de 40 de metri pătrați) - în anul 2000, iar cel de-al doilea (care are 74 de metri pătrați) - în 2019.  
 
Autoturismul este marca Skoda, an de fabricație 2011, fiind dobândit prin cumpărare.
 
Angajatul ARBDD Tulcea a înscris în declarația de avere și un credit bancar, la OTP Bank, în valoare de 90.000 de lei, contractat în anul 2019 și scadent în 2038.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florin Papadatu a înscris venituri din salarii (monedă nespecificată), astfel: Florin Papadatu - 53.242 (consilier superior la ARBDD); Mihaela Papadatu (soția sa) - 71.783 (inspector superior la DGRFP Galați - AJFP Tulcea - SFO Sulina).
 
În declarația de interese, Florin Papadatu a menționat calitatea de membru de sindicat.
 
În celelalte două declarații de avere și de interese de pe site-ul oficial al ARBDD, Florin Papadatu a trecut la capitolul venituri tot câștiguri din salarii (monedă neprecizată), ale sale (de la ARBDD) și ale soției (de la DGRFP), astfel: în declarația înregistrată pe 21 mai 2020 - Florin Papadatu - 49.845; soția - 66.982; în declarația înregistrată pe 28 mai 2019 - Florin Papadatu - 36.899; soția - 61.027.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Florin Papadatu.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Florentina Mihalcea, consilier la ARBDD Tulcea, coproprietar la trei terenuri. Familia deține și un apartament, și o mașină (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii