Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere George Gabriel Nica, director executiv la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța

ro

16 Jan, 2024 17:00 1090 Marime text
  • George Gabriel Nica este director executiv la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
  • Conform declarației de interese, Nica a declarat apartenența la sindicatul ESCULAP.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui George Gabriel Nica, director executiv la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
Conform ultimei declarații de avere, completată în iunie 2023, George Gabriel Nica deține un teren intravilan de 661 mp, la Năvodari, achiziționat în anul 2010, iar alături de Georgiana Nica deține un alt teren intravilan la Năvodari, de 190 mp, achiziționat în anul 2021. Totodată, directorul deține două case ed locuit la Năvodari, una de 187 mp, cumpărată în 2010, cât și una de 53 mp, construită în 2021. Alături de Georgiana Nica deține 158 mp dintr-o altă casă la Năvodari cât și un apartament la Predeal, pe anul 2023, în suprafață de 61 mp.
 
Ca vehicule, Nica a menționat o Skoda fabricate în 2007 și un Hyundai din 2008. Nu are alte bunuri. La rubrica datorii, este menționat un credit la Banca Transilvania, contractat în 2023, scadent în 2028, cu o valoare de 245.318 lei.
 
Ca venituri, George Gabriel Nica a menționat un salariu de 124.150 lei de la DSVSA Constanța. Soția a declarat 74.432 lei de la DGASPC Constanța, în calitate de șef centru. George Gabriel Nica a primit o indemnizație de 4500 lei, iar pentru copil au încasat o alocație de 2.916 lei.
 
Conform declarației de interese, Nica a declarat apartenența la sindicatul ESCULAP.
 
Conform unei declarații de interese din trecut, Nica George Gabriel avea și caltiatea de asociat unic în firma Alexys Top Residence SRL. Potrivit Monitorului Oficial al României, prin decizia publicată în data de 4 iulie 2022, George Gabriel Nica, în calitate de asociat unic al firmei Alexys Top Residence SRL a cesionat părțile sociale din companie către Georgiana Nica. Totodată, s-a retras și din funcția de administrator, Georgiana Nica fiind numită administrator pentru 60 de ani. Firma a fost fondată în 2017, de către actualul director de la DSVSA, având ca activitate principală cumpărarea și vânzara de bunuri imobiliare proprii.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Director nou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța! Ce avere are (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii