Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control al inspectorilor sanitar-veterinari la un festival desfășurat la Constanța

ro

07 Jul, 2023 13:06 989 Marime text
Foto: DSVSAÎn data de 07.07.2023, inspectorii oficiali din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranța Alimentelor Constanța însoțiți de directorul executiv al instituției dr.Nica George Gabriel și de coordonatorul Comandamentului Sezon Estival 2023 directorul executiv DSVSA Dâmbovița dr.Tolea Sandu  au efectuat consilierea agenților economici și au  verificat unităților de alimentație publică ce iși vor desfasura activitatea în cadrul Festivalului Neversea. Această acțiune de amploare are rolul de a asigura un climat de siguranță alimentară participanților la festival.

Potrivit unui comunicat al DSVSA Constanța, au fost verificate 47 de unități de alimentație publică care vor comercializa preparate culinare si băuturi către participanții la festival.

Operatorii din sectorul alimentar au fost consiliați și instruiti cu privire la respectarea condițiilor de igiena și de întretinere a spațiilor de depozitare și de prelucrare a produselor alimentare, aplicarea corecta a prevederilor legale privind trasabilitatea produselor.

„Activitatea de supraveghere sanitar veterinara va fi asigurată de echipe suplimentare pe toată perioada festivalului și o echipă de permanță, care va prelua toate sesizările la numărul de telefon 0786 577 007  în regim de call -center.
Acțiunea se desfășoară cu participarea Laboratorului Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Constanța  și a autolaboratorul mobil care pot preleva probe la suspiciune în regim de urgență.
DSVSA Constanţa, preia sesizările la numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, acest număr va funcţiona în paralel cu numărul Call – Center-ului ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie“ - au mai precizat reprezentanții DSVSA Constanța. 

 Citește și: 

Festivalul Neversea, centrul distracției de la malul mării! În prima zi, fanii s-au bucurat de diversitate muzicală (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii