Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:00 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Florin Cocargeanu - viceprimar al municipiului Constanţa (documente)

ro

26 May, 2021 00:00 1045 Marime text
  • Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii municipiului Constanţa.
  • Conform declarației de avere, Florin Cocargeanu deţine împreună cu familia un autoturism Opel Astra.
  • De asemenea, viceprimarul a menţionat că e coplătitor al unui credit în valoare de 54.000 de lei, scadent în anul 2022.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Florin Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanţa, de pe site-ul oficial al Primăriei Constanţa, documente depuse pe 25 noiembrie 2020 (început de mandat).
 
Conform declarației de avere, Florin Cocargeanu deţine împreună cu familia un autoturism Opel Astra, an de fabricaţie 2007, dobândit prin vânzare-cumpărare.
 
De asemenea, în declaraţia de avere viceprimarul a menţionat că e coplătitor al unui credit în valoare de 54.000 de lei, contractat la BRD în anul 2009 şi scadent în anul 2022.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florin Cocargeanu a menţionat venituri din salarii şi venituri din alte surse. În prima categorie se înscriu sumele: 34.291 lei lei - venit anual încasat de Florin Cocargeanu de la SC FF Group România SRL Bucureşti (contract de muncă); 15.515 lei - venit anual încasat de soţia viceprimarului, Adina-Maria Cocargeanu de la CMC Fish 2002 SRL Constanţa (contract de muncă). Venitul din alte surse este reprezentat de suma de 1.536 lei, alocaţie AJPIS Constanţa pentru Sara-Gabriela Cocargeanu, copilul lui Florin Cocargeanu.   
 
În declaraţia de interese din 25 noiembrie 2020, viceprimarul Florin Cocargeanu a menţionat calitatea de asociat unic şi administrator la Nord Auto Clean SRL, iar, potrivit Registrului Comerţului, consultat marţi, 25 mai, societatea este condusă în prezent de Adina-Maria Cocargeanu, ca asociat persoană fizică (cota de participare la beneficii şi pierderi: 100% / 100%) şi administrator.
 
Conform aceleiaşi surse, Nord Auto Clean SRL a fost înfiinţată în anul 2018. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, capitalul social subscris fiind de 200 lei, integral vărsat, număr părţi sociale - 20, valoarea unei părţi sociale - 10 lei. Domeniul de activitate principal este „întreţinerea şi repararea autovehiculelor”, iar activitatea principală - spălătorie auto.
 
Pentru situaţia financiară pe anii 2018 şi 2020 nu există înregistrări. Pe 2019, cifra de afaceri netă a fost de 0 lei, înregistrându-se o pierdere netă de 25 de lei. Numărul mediu de salariaţi declarat a fost 0.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cele de interese ale lui Florin Cocargeanu. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa  
 
Citeşte şi:
 
Ce averi și interese au primarul și viceprimarii municipiului Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii