Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:16 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Elena Mocanu, reprezentant al DSP Constanța în CA-ul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, nu deține bunuri imobiliare (documente)

ro

30 Aug, 2021 00:00 888 Marime text
  • La rubrica venituri obținute, Elena Mocanu a menționat salariul obținut în anul 2020 ca reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa în CA-ul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța , în valoare de 118.044 lei.
  • Mocanu este asociat unic în cadrul firmei MOCANU LEARNING & CONSULTING SRL-D.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Elenei Mocanu, reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

Potrivit declarației de avere completată la data de 17 iunie2021, Elena Mocanu deține un autoturism marca FORD fabricat în anul 2019, achiziționat prin cumpărare.

Conform documentului,  Elena Mocanu nu deține bunuri imobiliare.

Elena Mocanu are două conturi bacare la BRD. Unul dintre ele a fost deschis în anul 2008, iar soldul este 9.061 lei. Al doilea a fost deschis în 2020 și are soldul de 31.514 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Mocanu a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
118.044 lei- drepturile sale salariale de la DSP Constanța
37.289 lei -  drepturile salariale de la Universitatea Ovidius din Constanța
77.828 lei- drepturile salariale ale soțului, de la Primăria Constanța.


Mocanu a mai încasat și alocațiile celor doi copii, în valoare de 1.982 lei fiecare.

Venituri din activități independente:

96 lei- Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
1.157 lei- DSP Teleorman

În declarația de interese depusă de reprezentanta DSP în CA-ul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța în data de 17 iunie 2021, se arată că ea este administrator și asociat unic în cadrul firmei MOCANU LEARNING & CONSULTING SRL-D. Valoarea totală a acțiunilor este de 200 lei. Mocanu este și membru în Colegiul Medicilor -filiala Constanța.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii