Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:19 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Directorul general al BTT, Claudiu Teliceanu, credite la bănci de peste 400.000 de lei (documente)

ro

12 May, 2021 00:00 1459 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale directorului general al Biroului de Turism pentru Tineret, Claudiu Daniel Teliceanu
  • Menționăm că Teliceanu a mai fost director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport dar și director executiv la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri Invest România
  • Directorul general al BTT deține împreună cu soția, două terenuri intravilane în localitățile Ovidiu și Lumina din județul Constanța dar și o casă de locuit în orașul Ovidiu
  • Familia Teliceanu mai are și două autoturisme dar și o colecție de ceasuri estimată la o valoare de 9000 de euro
  • Potrivit declarației de avere, directorul BTT are șase credite la bănci comerciale de peste 400.000 de lei


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).


În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale directorului general al Biroului de Turism pentru Tineret, Claudiu Daniel Teliceanu, potrivit mențiunilor depuse pe site-ul ANI.

Menționăm că Teliceanu a mai fost director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport dar și director executiv la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri Invest România.
Consiliul de administrație al SC Biroul de Turism pentru Tineret SA, întrunit în ședință pe 15 decembrie 2020, a decis delegarea conducerii executive a societății BTT SA către Claudiu Daniel Teliceanu, începând cu data de 15 decembrie, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă 2 luni.
Directorul general al BTT deține împreună cu soția, două terenuri intravilane în localitățile Ovidiu și Lumina din județul Constanța în suprafață totală de 560 mp, dobândite prin vânzare-cumpărare, dar și o casă de locuit în orașul Ovidiu.

Familia Teliceanu mai are și două autoturisme (Dacia și BMW), an de fabricație 2001, respctiv 2005, dar și o colecție de ceasuri estimată la o valoare de 9000 de euro.
Potrivit declarației de avere, directorul BTT are șase credite la bănci comerciale și a fost girant pentru o rudă în cadrul unui alt contract de credit în valoare de 50.000 de euro, scadent în 2020.
Sumele datorate băncilor se ridică la 430.000 de lei.

Veniturile lui Claudiu Teliceanu s-au ridicat în anul fiscal 2019 la aproximativ 226.500 lei, iar alte soției la aproape 25.000 lei. Acestora li s-au adăugat și alocațiile copiilor.

Potrivit declarației de interese, directorul BTT este asociat în 3 societăți comerciale: Clever Home Solutions SRL(10 părți sociale), Family Businnes Solutions SRL(8 părți sociale) și Clever Security Solutions (20 părți sociale).

Claudiu Teliceanu era în 2019 și administrator la Clever Home Solutions SRL și Clever Security Solutions SRL, dar și în Total Defender Pază și Protecție SRL.

În secțiunea „Documente, puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale directorul general al BTT.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii