Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:00 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Dan Cojocaru, director artistic la Centrul Cultural Theodor Burada, (documente)

ro

29 Jul, 2021 00:00 1075 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dan Cojocaru, director artistic la Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada, subordonată Consiliului Județean Constanța
  • Declarația de avere, vezi secțiunea "documente", a lui Cojocaru este goală, la capitolul bunuri terenuri, clădiri, bunuri, datorii sau active financiare
  • Singura mențiune este legată de veniturile obținute în anul fiscal precedent
  • Cojocaru a fost și șeful Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dan Cojocaru, director artistic la Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada, subordonată Consiliului Județean Constanța.

Declarația de avere, vezi secțiunea "documente" a lui Cojocaru este goală, la capitolul bunuri terenuri, clădiri, bunuri, datorii sau active financiare.

Singura mențiune este legată de veniturile obținute în anul fiscal precedent.

Acesta are mai multe surse de venit, de la Teatrul de Stat Constanța - 21.000 lei, de la Centrul Burada a încasat 44.500 lei iar din drepturi de proprietate intelecturală 4.600 lei.

Declarația de interese a directorului artistic al Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada este imaculată!

Actorul Dan Cojocaru a fost și șeful Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, dar și director al Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor din cadrul Consiliului Județean Constanța. PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Declarații de avere Șerban Cezar Gheorghiu, șef serviciu la Centrul Cultural Theodor Burada, deține mai multe vehicule (documente)

În „avanpremieră”, înainte de depunerea oficială a documentului Ce avere are directorul Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii