Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere - Cristina Vlad, șef Birou Autorizare, Înregistrare, TRACES și Gestiunea Activității de Import Export din DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

ro

26 Jan, 2023 00:00 1961 Marime text
 
 
  • Potrivit declarației de avere completată la data de 14 iunie 2022, Cristina Vlad a menționat că deține, în Constanța, două apartamente: primul - în suprafață de 37 mp - a fost dobândit în 2006, iar al doilea - în suprafață de 38 mp - a fost dobândit în anul 2013.
  • În privința activelor financiare, Cristina Vlad are la BCR 8.710 euro.
  • De la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Cristina Vlad a încasat un salariu de 89.499 de lei, iar pensia este în cuantum de 44.400.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cristinei Vlad, consilier la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, ce exercită temporar funcția publică de conducere vacantă de șef Birou Autorizare, Înregistrare, TRACES și Gestiunea Activității de Import Export în cadrul direcției.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 14 iunie 2022, Cristina Vlad a menționat că deține, în Constanța, două apartamente: primul - în suprafață de 37 mp - a fost dobândit în 2006, iar al doilea - în suprafață de 38 mp - a fost dobândit în anul 2013.
 
În privința activelor financiare, Cristina Vlad are la BCR 8.710 euro.
 
De la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Cristina Vlad a încasat un salariu de 89.499 de lei, iar pensia este în cuantum de 44.400.
Conform propriilor consemnări, Cristina Vlad a menționat că este membru în cadrul Sindicatului Camera Veterinarilor din România.
 
În declarațiile de avere completate în perioada 2019-2021, nu sunt modificări în ceea ce privește averea sau interesele.
 
Potrivit declarației de avere completate în 2018, i-a donat un apartament lui Alexandru Vlad, la jumătatea lunii decembrie 2017.  
 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Cristinei Vlad, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, ce exercită temporar funcția publică de conducere vacantă de șef Birou Autorizare, Înregistrare, TRACES și Gestiunea Activității de Import Export în cadrul direcției.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Declarații de avere - Valentin Munteanu, locțiitor comandant la U.M. 02022 Constanța (Baza Logistică Navală) (DOCUMENTE)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii