Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Cristina Mantea, comisar la Garda de Mediu, fost angajat al Iridex Group Salubrizare (DOCUMENTE)

ro

22 Feb, 2023 00:00 1662 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cristinei Mantea, comisar în cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean de Mediu Constanța, fost angajat al Iridex Group Salubrizare.
  • În Secțiunea Documente puteți accesa declarațiile de avere și de interese ale Cristinei Mantea.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cristinei Mantea, comisar în cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean de Mediu Constanța, fost angajat al Iridex Group Salubrizare.
 
În declarația de interese completată în data de 1 august 2022, în termen de 30 de zile de la numirea în funcție, Cristina Mantea nu a menționat niciunul.
 
În ce privește averea, în documentul completat la aceeași dată, tot în termenul de 30 de zile de la numirea în funcție, comisarul GNM a menționat un teren intravilan în localitatea Lumina, în suprafață de 1.019 metri pătrați, moștenit de soțul său, Daniel Mantea, în 2008.
 
Tot atunci, soțul său a moștenit și o casă de locuit în Lumina, în suprafață de 140 de metri pătrați.
 
În continuare, la capitolul bunuri mobile, Cristina Mantea a menționat un autoturism Opel Corsa C, fabricat în 2001, deținut în baza unui contract de vânzare cumpărare.
 
Familia Mantea deține active financiare în sumă de 11.000 de euro (depozit bancar sau echivalente deschis în 2008) și 6.000 de lei (depozit bancar sau echivalente deschis tot în 2008).
 
În ce privește datoriile, a fost menționată suma de 1.756 de lei, contractată în 2022 și scadentă în 2023.
 
Venitul anual realizat de Cristina Mantea s-a ridicat la 33.400 de lei, reprezentând salariul încasat de la Iridex Group Salubrizare, în timp ce venitul anual al soțului, angajat al Grăzii de Coastă, s-a ridicat la 73.756 de lei.
 
De asemenea, au fost notate și alocațiile copiilor.
 
Despre Iridex Group Salubrizare
 
Potrivit Confidas.ro, compania Iridex Group Salubrizare a fost înființată în 2008 și se ocupă de „colectarea deșeurilor nepericuloase“.
 
În 2008, societatea a fost înființată în satul Schitu, din comuna Costinești, fondator fiind Iridex Group Import-Export, iar administrator fiind Iridex Group Import Export București Filiala Costinești.
 
În luna februarie 2022, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia asociaților privind schimbarea sediului societății Iridex Group Salubrizare din satul Schitu, județul Constanța, în București, Șoseaua București – Ploiești, Sectorul 1.
 
În prezent, societatea se numește Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Asociații Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu, societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel.
 
Administrator și director general este Dan Tiberiu Anghel.
 
Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 340 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 197.615.229,36 de lei.
 
În 2021, compania a avut peste 1.000 de angajați, profit de 9.51 milioane de lei și  cifra de afaceri peste 100.000.000 de lei.
 
Firma are puncte de lucru în mai multe localități din județele Dolj Călărași, dar și în județul Constanța, inclusiv în Portul Constanța, în municipiul Constanța, precum și în alte localități de aici.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 198.678.630,53 de lei.
 
În Secțiunea Documente puteți accesa declarațiile de avere și de interese ale Cristinei Mantea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele comisarului Anca Ioniță, de la Comisariatul Județean de Mediu Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii