Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Petre Urziceanu, primar al orașului Negru Vodă, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

05 Sep, 2023 14:21 1692 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Petre Urziceanu, primar al orașului Negru Vodă, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei orașului.

În ultima declarație de avere, depusă pe 15 iunie 2023,Urziceanu a menționat că deţine mai multe terenuri agricole și un teren intravilan. Potrivit documentului, toate aceste terenuri sunt situate în localitatea Negru Vodă din județul Constanța.

Conform datelor înscrise în document, acesta deține și o casă de locuit (în suprafață de 166 de metri pătrați) situată în Negru Vodă, dobândită prin moștenire, în 2013.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Urziceanu a menţionat venituri din salarii, astfel: 27.382 ron – Urziceanu Ana Maria Alina, de la DGAS Constanța; 99.378 ron – Urziceanu Petre, de la Primăria Negru Vodă.

Edilul a mai declarat și suma de 4.520 ron din arendă și 4.198 ron (sumă a soției). La capitolul venituri din activități agricole, acesta a declarat suma de 149.994 ron, încasată de soție din cultivarea cerealelor. La venituri din alte surse, edilul de la Negru Vodă a menționat suma de 12.000 ron provenită din chirie și suma de 2.568 ron ca alocație a copilului

În ceea ce privește declarația de interese completată în anul 2023, Urziceanu a menționat calitatea sa de membru în AD Honores și PNL Constanța.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Petre Urziceanu.


Citește și:

Dosarul, declinat la Tribunalul Constanța. Edilii orașului Negru Vodă și salariații comunelor și orașelor din România au dat în judecată Guvernul și Ministerul Finanțelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii