Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de 5 milioane de euro, la Negru Vodă. Iată ce dorește să facă primarul în localitate

ro

28 Aug, 2018 00:00 1660 Marime text
Oraşul Negru Vodă, prin primar Petre Urziceanu, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar proiectului „Amenajare peisagistică în oraş Negru Vodă”. Astfel, APM Constanţa a decis că nu este necesară efectuării evaluării impactului asupra mediului.
 
Proiectul este propus pentru a fi amplasat în oraşul Negru Vodă, strada Platformei, şoseaua Mangaliei, şoseaua Constanţei, strada Stadionului, strada Gladiolelor şi strada Cerchezului.
 
Potrivit primarului localităţii, Petre Urziceanu, proiectul are o valoare totală de 5 milioane de euro, el fiind împărţit în două subproiecte mari. Primul, care se va face în vestul localităţii, este reprezentat de construcţia de locuinţe sociale, iar cel de-al doilea se află situat în est, fiind vorba de un centru multifuncţional cu bazin olimpic. Între cele două proiecte, primarul spune că va fi amenajată peisagistica pe străzile localităţii. „Ni s-a spus că este cel mai frumos proiect”, a declarat primarul, pentru ZIUA de Constanţa.
 
Citeşte şi: 
 
Se construieşte un Centru Multifuncţional pentru Tineret în Negru Vodă (document)
 
Apartamente cu 2 şi 3 camere pentru cazurile sociale din Negru Vodă. Iată ce va construi primăria (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii