Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi, avere și interese. Soția sa lucrează în CJC (DOCUMENTE)

ro

27 Feb, 2024 17:00 977 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României, Camera de Conturi Constanța.
  • Soția sa, Luminița Beca, lucrează în Consiliul Județean Constanța.
  • Potrivit CJC, Luminița Beca figurează ca director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României, Camera de Conturi Constanța.
 
Detalii despre declarațiile completate de Nicu Beca în anii anteriori pot fi consultate în articolul
 
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României (DOCUMENTE)

 
În declarația de interese, Nicu Beca nu a menționat niciciunul, iar în declarația de avere din 2 mai 2023, acesta a notat venitul anual realizat, ce se ridică la 103.870 de lei, reprezentând „salariu cu contract de muncă“, banii fiind încasați de la Curtea de Conturi.
 
Soția sa, Luminița Beca, a realizat un venit anual de 84.803 lei fără TVA, fiind angajată a Consiliului Județean Constanța.
 
De asemenea, au fost notate și alocațiile copiilor.
 
Declarațiile soției
 
Conform Consiliului Județean Constanța, Luminița Beca este directorul general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică.
 
La data de 3 noiembrie 2023, Luminița Beca a completat declarațiile de avere și de interese, potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
În declarația de avere, completată de Luminița Beca în calitate de personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța, este menționat un autoturism Hyundai Kona, fabricat în 2019, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La capitolul venituri anuale, Luminița Beca a notat suma de 84.803 lei, încasată de la Județul Constanța, făcând precizarea că este vorba despre „salariu care include majorarea salarială aferentă personalului nominalizat în echipe de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile“.
 
De asemenea, a fost notată suma de 27.922 de lei, reprezentând dividende din „investiții“.
 
Venitul soțului a fost de 103.870 de lei, reprezentând drepturile salariale de la Curtea de Conturi.
 
În declarația de interese, Luminița Beca a precizat că este membru al Sindicatului din Administrația Publică Locală, dar și asociat în cadrul Geo Lucas Turism SRL Contanța.
 
Despre Geo Lucas Turism SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 februarie 2024, Geo Lucas Turism SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 66 și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare.
 
Societatea are un punct de lucru în Eforie Nord, pe strada Andrei Mureșanu, nr. 2, adresă unde funcționează Lucas Boutique Hotel.
 
Asociați sunt Stere Beca, Tudora Beca, Camelia Beca și Luminița Beca, iar administratori sunt Stere Beca și Tudora Beca.
 
În 2022, firma a declarat trei angajați, profit peste 315.000 de lei și cifra de afaceri peste 740.000 de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Nicu Beca, dar și pe cele ale Luminiței Beca.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Violeta Agop, auditor public extern la Camera de Conturi, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii