Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Marian Bănică, șeful Serviciului Promovare Proiecte Europene din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

05 Nov, 2023 17:00 1383 Marime text

 
  • În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța, Marian Bănică a menționat un teren, un autoturism, o colecție de artă și un credit bancar.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Bănică, șeful Serviciului Promovare Proiecte Europene din Consiliul Județean Constanța.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CJC, completată pe 20 iulie 2023, în calitate de „Personal care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța “, Marian Bănică a menționat un teren, un autoturism, o colecție de artă și un credit bancar.
 
Aflat la Tuzla, în județul Constanța, terenul este agricol, are 420 de metri pătrați și a fost dobândit în 2008, prin contract de vânzare - cumpărare. Proprietar, cu 100% cotă parte, este Catina Smaranda Bănică, soția lui Marian Bănică. 
 
Autoturismul este marca Opel (an de fabricație 2009), fiind  dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Marian Bănică a înscris în declarația de avere și o colecție de artă (dobândită între 2003 și 2022), în valoare estimată de 10.000 de euro.
 
În valoare de 89.987 lei, creditul bancar a fost contractat în anul 2021, la ING Bank, având scadența în 2026.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume din salarii și din alte surse, astfel: din salarii - Marian Bănică - 120.431 lei (de la Consiliul Județean Constanța), Catina Smaranda Bănică - 43.122 lei (de la SC European Metal Service Constanța); din alte surse - câte 2.916 lei, alocație de stat pentru fiecare dintre cei doi copii.
 
Declarația de interese a fost completată tot pe 20 iulie 2023, Marian Bănică menționând calitatea de acționar la SC Instalații SA Constanța (cu 88 de acțiuni, în valoare totală de 10.000 lei) și la SIF Transilvania Brașov (cu 3.900 de acțiuni, în valoare totală de 3.900 lei), dar și calitatea de membru SAPL. 
 
Declarații anterioare
 
În precedentele două seturi de declarații de avere și de interese aflate pe site-ul oficial al CJC, completate de Marian Bănică pe 14 iunie 2023, în calitate de „Personal care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța “, și pe 29 mai 2023, ca șef serviciu în CJC, au fost înscrise aceleași date ca în declarațiile completate pe 20 iulie 2023. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Marian Bănică.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Dorel Vârlan, șeful Biroului Proiecte Culturale, Sportive și Sociale din Primăria Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii