Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:42 01 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Ion Ion Apolodor, inspector în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța deține un teren și un apartament (DOCUMENTE)

ro

18 Sep, 2023 15:29 473 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ion Ion Apolodor, inspector în construcții în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții.

Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul ANI, Ion Ion Apolodor deține un teren agricol de 4.85 ha în localitate Crucea, dobândit în anul 2004, un apartament de 50,60 mp în Constanța dobândit în anul 2015 și un depozit deschis la ING Bank în anul 2000 în care are 183.720,19 lei.

La rubrica Venituri a menționat salariul de 22.776 de lei.

În declarația de interese completată în luna iunie 2023 a menționat calitatea de asociat la Omni Grup Solution SRL Constanța unde deține 50 de părți sociale.
 
Despre Omni Grup Solution SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 18 septembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social pe Strada Suceava, Nr. 12 în municipiul Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 218.682 lei, profit de 3.980 de lei și 2 angajați.

Asociați în cadrul firmei sunt Ion Ion Apolodor și Ion Monica Adonela, fiecare cu câte 50%.

Ion Monica Adonela este și administratorul firmei.

Aceasta mai figurează ca persoană fizică autorizată la Ion Monica Adonela Persoană Fizică Autorizată Ilfov și ca reprezentant asociat persoană juridical la Producție și Procesare Regiunea Sud Cooperativa Agricolă.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Ion Ion Apolodor.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Declarații de avere ConstanțaMarius - Horia Țuțuianu, deputat, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii