Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Declarații de Avere Constanța Consilierul local PNL, Marius Tulică nu deține terenuri, imobile sau autoturisme (DOCUMENT)

ro

15 Jul, 2023 15:55 1251 Marime text
Marius TulicaCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului local PNL, Marius Tulică.

Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Primăriei Constanța în luna iunie 2023, Marius Tulică   nu deține terenuri, imobile sau autoturisme. În documentul citat nu sunt menționate datorii sau conturi bancare.

Ca venituri a menționat salariul obținut de la Camera Deputaților ca și consilier parlamentar în valoare de 24216 lei, salariul obținut de la SC ADAQUEST SRL Eforie, ca șef complex în valoare de 18.456 lei, precum și un premiu obținut de la Kaizen Gaming Internat Bucharest de 18.159 lei.  

În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționat calitatea de membru în Biroul Politic Local PNL Constanța.

Aceasta este singura declarație de avere publicată pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța.

În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Marius Tulică, consilier local la Consiliul Municipal Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaConsilierul local PSD, Cristian Tincu deține un teren, o casă și un autoturism (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii