Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Colonelul Florin Bogdan Boca, adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

10 Dec, 2023 17:00 1163 Marime text
 
 
  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale colonelului Florin Bogdan Boca, adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale colonelului Florin Bogdan Boca, adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța.
 
La data de 12 iunie 2023, colonelul Florin Bogdan Boca a completat declarațiile de avere și de interese potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese completată pe 12 iunie 2023, colonelul a menționat calitatea de vicepreședinte al Asociației Sportive Jandarmii „Tomis“ Constanța, neremunerată.
 
În declarația de avere completată la aceeași dată, Florin Bogdan Boca a menționat la capitolul bunuri imobile două apartamente în Constanța, unul de 52 mp, cumpărat în 2007 și unul de 102 mp, cumpărat în 2015.
 
În continuare, adjunctul Grupării a menționat un autoturism Hyundai Tucson fabricat în 2018, deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare și un depozit bancar (sau echivalente) deschis în 2020, de 91.000 de lei.
 
La capitolul datorii au fost notate două credite, unul contractat în 2015, scadent în 2020, cu o valoare de 333.000 de lei și al doilea contractat în 2018, scadent în 2023, cu o valoare de 56.700 de lei.
 
Veniturile realizate de Florin Bogdan Boca și soția sa, Cristiana Nicoleta Boca, în calitate de adjunct comandant și, respectiv, ofițer specialist I în cadrul GJM „Tomis“ sunt anonimizate, după cum reiese din declarația de avere.
 
Din închirierea unui apartament, Florin Bogdan Boca a realizat un venit anual de 12.000 de lei, iar soția sa a realizat un venit anual de 2.000 de lei de la Universitatea Spiru Haret, reprezentând „Premiu Proiect POCU 2014-2020 Soluții inovative pentru pregătirea practică a studenților“.
 
De asemenea, au fost notate și alocațiile celor doi copii.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale colonelului Florin Bogdan Boca, adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Valentin Dascălu, inspector șef adjunct la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii