Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mihaelei Toma, director economic la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța (DOCUMENTE)

ro

15 Feb, 2024 21:31 961 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Toma, având funcţia de Director economic la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului.



În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2023 a menționat că deţine dou terenuri intravilane după cum urmează: un teren intravilan de 1998 m2 în localitatea Independența din județul Constanța și un altul de 540 m2 în Constanța.

Conform datelor înscrise în document, aceasta are și o casă de locuit de 200 m2, în Constanța și trei apartamente: două în Năvodari și unul în București, toate dobândite prin contracte de vânzare cumpărare.

Toma a înscris în declarația de avere și două autoturisme marca Mazda, dobândite prin contracte de vânzare cumpărare. Aceasta a vândut o mașină de 3.000 de euro în 2022.

Potrivit documentului, are și două conturi curente la ING, în valorea de 19.281 lei, respectiv 4.734 euro, dar și fonduri de investiţii la Interactive Brokers, în valoare de 12.000 usd.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 86.363 lei de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța. În ceea ce privește venituri din cedarea folosinţei bunurilor, a declarat 14.400 lei din cedarea folosinței bunurilor și suma de 14.400 lei din cedarea folosinţei bunurilor, ce aparține soțului.

Toma Mihaela a declarat și suma de 187.500 lei din activități turistice.

Toma nu a declarat interese.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Mihaelei Toma.



Citește și:

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele Simonei Lăzărescu, Membru CA - membru supleant la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii