Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Simonei Lăzărescu, Membru CA - membru supleant la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)

ro

15 Feb, 2024 19:42 782 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Simonei Lăzărescu, având funcţia de Membru Consiliu de Adiministrație - membru supleant la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului.



Potrivit declarației de avere menționată, la momentul completării acesteia, nu avea terenuri sau imobile în posesie, dar nici alte obiecte de valoare dobândite. Aceasta deține un apartament în Constanța, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

Aceasta deține și două mașini marca Peugeot, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

Ca datorii, are un credit deschis în 2022 la BRD, scadent în 2027, în valoare de 120.400 de lei.

Ca venituri, a declarat un salariu de 73.890 lei de la DSP Constanța și 363 lei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Ca venituri din alte surse, a declarat suma de 6584 lei indemnizație certificat persoane cu handicap și 3148 lei lei proces dobanda credit autoturism.

A mai declarat și suma de 963 lei, bursa de elev a copilului, 10.559 lei, pensie alimentara executare silită (copil major la studii) și 1.429 lei alocație a copilului.

În declarația de interese a menționat calitatea sa de membru în cadrul Sindicatului National Forța Legii.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Simonei Lăzărescu.



Citește și:

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele lui Stelică Caprinciu, membru în CA la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii