Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Mihail Cristian Amarandei, Inspector șef la ISU "Dobrogea" (DOCUMENTE)

ro

10 Dec, 2023 14:13 1569 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Mihail Cristian Amarandei, Inspector șef la ISU "Dobrogea" documente preluate de pe site-ul oficial al ISU "Dobrogea".



În ultima declarație de avere, depusă pe 09.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilan în județul Botoșani, localitatea Vlădeni, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. Acesta mai deține și o casă de locuit în Botoșani, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, Amarandei are un autoturism Mercedes Benz GLK, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

Acesta a înscris în declarația de avere și un credit la BCR, contractat în 2019 și scadent în 2024, în valoare de 90.000 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: salariu care și cadru militar (suma nefiind specificată) la ISU Dobrogea, suma de 16.079 lei, salariul soției ca inspector superior (comuna Cristești, județul Botoșani) și suma de 39.466 lei, tot ca inspector superior (oraș Ovidiu, județ Constanța)

Ca venituri din alte surse, acesta a declarat suma de 26.292 lei ca membru atop la CJ Constanța.

În declarația de interese, amarandei a precizat calitatea de membru în Clubul Sportiv Pompierul Constanța, în CTIF Comitetul Internațional al Focului și în IPA Regiunea 1 Botoșani.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Mihail Cristian Amarandei.


Citește și:

#Dobrogea145Col. dr. ing. Mihail-Cristian Amarandei, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“, mesaj de Ziua Dobrogei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii