Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Marian Filip, șef Serviciul Urmărire Execuție Lucrări (DOCUMENT)

ro

13 Oct, 2023 17:00 997 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Filip, șef Serviciul Urmărire Execuție Lucrări la Primăria Constanța
  • Marian Filip a primit în anul 2020, sub formă de moștenire, un teren agricol în localitatea Lumina, după cum se arată în declarația de avere din acest an
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Filip, șef Serviciul Urmărire Execuție Lucrări la Primăria Constanța.
 
Marian Filip a primit în anul 2020, sub formă de moștenire, un teren agricol în localitatea Lumina, după cum se arată în declarația de avere din acest an.
 
În anul 2019, el și cu soția lui, Mihaela Filip, au cumpărat un apartament de 33 mp, iar în 2020 a primit moștenire un alt apartament de 60 mp. Ambele se află în Constanța.
 
În 2018, Marian Filip și-a cumpărat în leasing un Renault din același an. A fost contractat la RCI Leasing și este scadent în anul 2023. Valoarea lui ajunge la 82.329 de lei.
 
În ultimul an a declarat un venit 106.839 de lei și soția lui, unul de 50.000 de lei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Alocația copilului lor este de 2.916 lei.
 
În declarația de interese, Marian Filip menționează că este membru în SLSAP.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Averea și interesele Georgetei Gheorghe, director executiv adjunct al Direcției Financiare din Primăria Constanța! (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii