Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Georgetei Gheorghe, director executiv adjunct al Direcției Financiare din Primăria Constanța! (DOCUMENTE)

ro

12 Oct, 2023 17:00 1379 Marime text
 
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Georgetei Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară, parte din personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Primăria municipiului Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Georgetei Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară, parte din personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Primăria municipiului Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 26 iulie 2023, Georgeta Gheorghe deține, din 2004, împreună cu soțul (Gheorghe Luis Darius), un teren intravilan, în Constanța, în suprafață de 1000 mp., dar și un alt teren intravilan, din 2018, în Topraisar, de 5035 mp.  Din 2008, soțul Georgetei Gheorghe a moștenit două părți din două terenuri intravilan în Constanța, în suprafață de 8 mp. și 23 mp.
 
Tot în 2008, soțul Georgetei Gheorghe a moștenit câte o parte din două apartamente situate în Constanța, unul în suprafață de 65,70 mp. iar celălalt de 65 mp.
 
Din 2010, soții Gheorghe dețin o casă de locuit în Constanța, în suprafață de 300 mp. și din 2018 o casă în Topraisar, în suprafață de 104 mp.
 
Tot potrivit declarației de avere, familia Gheorghe mai deține un auto marca Subaru Forester (fabricat în 2008), o remorcă peridoc Neptun (fabricată în 2021), o ambarcațiune motograft Angler 470 cu motor Yamaha (fabricat în 2021) și un alt auto – Toyota Hillux Double (fabricat în 2021).
 
În privința activelor financiare, Georgeta Gheorghe a consemnat un fond de investiții ( inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare), deschis în 2005, în valoare de 16483 de lei, iar ca venituri a fost declarată suma de 113701 de lei – reprezentând salariul care include majorarea salarială aferentă personalului nominalizat în echipe proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare.
 
Asta în timp ce soțul său a primit 60.000 USD diurnă străinătate de la Nemo Shipping.
 
În declarația de interese, Georgeta Gheorghe a precizat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administraţia Publică Constanţa.          
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele Mirelei Manda Gheorghe, șef Biroul Sprijin, Indrumare si Control Asociatii de Proprietari din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii