Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Ioan Bobe, director la Curtea de Conturi a României, Camera de Conturi Constanța (DOCUMENTE)

ro

09 Jun, 2023 00:00 3520 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ioan Bobe, director la Camera de Conturi Constanța
  • Conform ultimei declarații de avere, completată la data de 6 mai 2022, Bobe a declarat un apartament de 78 mp, situat în Constanța și dobândit în 2021 prin vânzare-cumpărare, și un autoturism, an de fabricație 2008.
  • Potrivit documentului, veniturile încasate de Ioan Bobe de la Curtea de Conturi a României, Camera de Conturi Constanța sunt în valoare totală de 122.043 lei
  • Directorul Camerei de Conturi Constanța a înstrăinat în 2021 un alt autoturism pentru care a încasat aproximativ 62.000 lei de la societatea Exclusiv Auto ENB SRL care îl are asociat unic și administrator pe Marian Florea
  • În declarația de avere, Bobe a mai notat și cele patru credite pe care le are la mai multe bănci comerciale
  • În declarația de interese completată în mai 2022, Ioan Bobe nu a făcut nicio mențiune
 


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ioan Bobe, director la Camera de Conturi Constanța.

Conform ultimei declarații de avere, completată la data de 6 mai 2022, Bobe a declarat un apartament de 78 mp, situat în Constanța și dobândit în 2021 prin vânzare-cumpărare, și un autoturism, an de fabricație 2008. 
 
Potrivit documentului, veniturile încasate de Ioan Bobe de la Curtea de Conturi a României, Camera de Conturi Constanța, sunt în valoare totală de 122.043 lei.

Directorul Camerei de Conturi Constanța a înstrăinat în 2021 un alt autoturism pentru care a încasat aproximativ 62.000 lei de la societatea Exclusiv Auto ENB SRL care îl are asociat unic și administrator pe Marian Florea.

În declarația de avere, Bobe a mai notat și cele patru credite pe care le are la mai multe bănci comerciale.

Două dintre acestea au fost contractate în 2020 și au o valoare de 57.000 lei, iar alte două, în 2021, în sumă totală de 654.941 lei. Cel mai mare credit are o valoare de 566.941 lei și posibil a fost destinat achiziționării apartamentului. Acest credit este scadent în 2042.

În declarația de interese completată în mai 2022, Ioan Bobe nu a făcut nicio mențiune.

 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și interese ale lui Ioan Bobe , director la  Curtea de Conturi Constanța. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii