Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia Mihail Acatrinei, director economic al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

ro

03 Dec, 2023 14:40 1644 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Horia Mihail Acatrinei, director economic la SC Societatea Nationala Aeroportul International Mihail Kogalniceanu-Constanta, documente preluate de pe site-ul Aeroportului.



În ultima declarație de avere, depusă pe 15.06.2023, a menționat că deţine un credit la Credit Europe Bank Romania SA, contractat în anul 2008 și scadent în anul 2034, în valoare de 185.000 euro.

La categoria „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, acatrinei a menţionat venituri din salarii, astfel: 208.950 lei, contract de mandant de la SC Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și suma de 123.512 lei, care aparține soției, ofiter recuperări creanțe de la Unicredit Bank SA.

În declarația de interese, a menționat calitatea sa de administrator în cadrul SC Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA Constanța și director economic în cadrul SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA – Constanța.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Horia Mihail Acatrinei.


Citește și:

Directorul economic provizoriu al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, mandat prelungit până pe 8 decembrie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii