Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Ce avere are Viorel Ionescu, primarul orașului Hîrșova (DOCUMENTE)

ro

20 Nov, 2023 17:00 1393 Marime text
  • La data de 28 iulie 2023, primarul Viorel Ionescu a completat declarațiile de avere și de interese potrivit cerințelor legislative în vigoare.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Viorel Ionescu, primarul orașului Hîrșova.
 
La data de 28 iulie 2023, primarul Viorel Ionescu a completat declarațiile de avere și de interese potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
Detalii complete despre declarațiile de avere anterioare ale primarului Viorel Ionescu pot fi consultate în articolul
 
Viorel Ionescu, primarul ales al orașului Hârșova, declarație de avere
 
În declarația de interese completată la data de 28 iulie 2023, Viorel Ionescu a menționat calitatea de președinte în cadrul Biroului Politic Local al PNL Hârșova, precum și pe cea de membru în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Constanța.
 
În declarația de avere completată la aceeași dată, edilul din Hîrșova a notat la capitolul terenuri trei suprafețe intravilane cumpărate împreună cu soția sa, Laura Ionescu, fiind vorba despre două terenuri în Hîrșova, unul de 360 mp, cumpărat în 2006 și unul de 120 mp, cumpărat în 2009, dar și despre un teren intravilan de 533 mp, în Ghindărești, cumpărat în 2022.
 
În Hîrșova, soții Ionescu dețin o casă de locuit în suprafață de 298 mp, construită în 2010.
 
În continuare, la bunuri mobile au fost menționate un autoturism Hyundai Ix35, fabricat în 2010, un Remotrailer, fabricat în 2021 și o șalupă Quicksilver, din 1999, toate deținute în baza unor contracte de vânzare-cumpărare.
 
În calitate de primar, Viorel Ionescu a realizat un venit anual de 108.002 lei, iar soția sa, Laura Ionescu, a realizat un venit anual de 63.800 de lei, în calitate de avocat titular al Cabinetului individual de avocatură Ionescu F. Laura, din cadrul Baroului Constanța.
 
De asemenea, a fost notat stimulentul de inserție al soției, precum și alocația copilului, încasate de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Constanța, în cuantum de 16.027 de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale primarului Viorel Ionescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de Avere Constanța
Ioana Carmen Tănase, șef Serviciu în cadrul Consiliului Județean Constanța deține două terenuri și două apartamente (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii