Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Ce avere are Mihaela Pavel, consilier la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (DOCUMENTE)

ro

26 Feb, 2022 00:00 1415 Marime text

 
  • În declarația de interese completată, Mihaela Pavel, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, nu a menționat niciunul.    
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Pavel, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere completată la data de 31 mai 2022, Mihaela Pavel aceasta a menționat că soțul său (Pavel Marius) deține (prin moștenire), din 2015, câte o jumătate din două terenuri agricole în Malcoci, în suparafață de 1,2 h și 1,9 h și tot prin moștenire alte două terenuri (intravilane) dobânite în 2015 și 2016, în suprafață de 1911 mp și 1284 mp. În 2000 și în 2008 soțul Mihaelei Pavel a mai intrat în posesia altor două terenuri prin vânzare cumpărare (agricol – 1100 mp și intravilan – 1347 mp).
 
Tot în declarația de avere a Mihaelei Pavel, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, mai este consemnat un apartament în Tulcea, dobândit în 1999 prin vânzare-cumpărare, titularul fiind Marius Pavel, precum și două auto (un Suzuki fabricat în 2004 și un Mitsubishi Asx fabricat în 2011).
 
Tot în declarația de avere mai sunt trecute două credite bancare (primul contractat în 2016 – valoare de 10.100 de lei, cu scadența în 2021 și al doilea luat în 2019, în valoare de 38.000 de lei, cu scadența în 2024).
 
În secțiunea veniturilor salariale, Mihaela Pavel, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, a declarat 35.677 de lei, în timp ce soțul ei a câștigat 65.710 lei de la ABADL – SGA Tulcea, Aquaserv SA, Abramis Prod SRL, Agromec SA, Agrisoft SRL și Pavisers SRL/contract individual de muncă, timp normă întreagă/parțial.
 
În declarația de interese completată, Mihaela Pavel, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, nu a menționat niciunul.     
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Mihaelei Pavel, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce avere are Ion Munteanu, fostul guvernator al Deltei Dunării (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii