Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:04 20 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Ce avere are Mariana Aprodu, șef serviciu financiar, contabilitate și resurse umane în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

ro

30 Jun, 2022 00:00 880 Marime text
  • Potrivit documentelor completate în 12.05.2021, Aprodu deține un teren agricol, două intravilan și o casă de locuit în Satul Nou, Medgidia și două autoturisme
  • În anul fiscal 2020, Mariana Aprodu a încasat salarii în valoare de 49.800 lei de la CMSN și 8.400 de la SC Apollo Ecoterm Medgidia
  • În declarația din 2022, Aprodu nu a declarat niciun venit pentru anul fiscal 2021
  • În declarația de interese aceasta a menționat doar calitatea de membru de sindicat
 
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marianei Aprodu, șef serviciu financiar, contabilitate și resurse umane în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

 
Potrivit documentelor completate în 12.05.2021, Aprodu deține un teren agricol, două intravilan și o casă de locuit în Satul Nou, Medgidia și două autoturisme.
 
În anul fiscal 2020, Mariana Aprodu a încasat salarii în valoare de 49.800 lei de la CMSN și 8.400 de la SC Apollo Ecoterm Medgidia.

În declarația din completată pentru 2022, Aprodu nu a declarat niciun venit realizat pentru 2021.

În declarația de interese, Mariana Aprodu a menționat doar calitatea de membru de sindicat.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Marianei Aprodu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Declarații de avere Ce avere are Veronica Daniela Antone, șef secție Microrezervație la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii