Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Cătălin Todireanu, șef serviciu la Poliția Locală Constanța, a dobândit terenuri la Botoșani, prin clauză de întreținere (documente)

ro

13 Jul, 2021 00:00 2858 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Demetriad Todireanu, șef Serviciul Ordine Publică Nord, din cadrul Poliției Locale Constanța din Primăria Constanța
  • Deține terenuri la Botoșani, cât și o casă
  • La Constanța, are un apartament, cumpărat alături de soție
  • Totodată, la bancă are conturi deschise cu sume de aproximativ 150.000 lei
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Demetriad Todireanu, șef Serviciul Ordine Publică Nord, din cadrul Poliției Locale Constanța.
 
Conform ultimei declarații de avere, completată și depusă la municipalitate pe 20 aprilie 2021, Todireanu deține un teren intravilan, cumpărat în 2000, în satul Liveni din Botoșani, cu o suprafață de 4.400 de mp, cât și un teren agricol de 45.600 mp, achiziționat tot în anul 2000, tot în Botoșani. Ambele au fost cumpărate cu clauză de întreținere.
Tot la Botoșani, Todireanu mai deține o casă de 120 mp, cumpărată în aceșeași condiții. Alături de soție, mai are în posesie un apartament de 49 mp, în municipiul Constanța, cumpărat în 2011. De menționat este că în declarațiile de avere anterioare, din 2020, nu apar terenurile și casa din Botoșani, deoarece au fost pe clauză de întreținere.
 
Totodată, mai are un autoturism marca Ford Focus, fabricat în anul 2003.
 
Soții Todireanu au mai multe conturi deschise, atât la BRD, cât și la Banca Transilvania. Un cont deschis în 2018 are un sold de 70.233 lei, un altul deschis în 2019 are un sold de 80.000 de lei, iar un alt cont deschis în 2020 are 12.500 lei.
 
Ca venituri, Cătălin Demetriad Todireanu a încasat, de la Primăria Constanța, suma de 93.435 lei, în timp ce soția, Irina Nicoleta Todireanu, a încasat de la Travel Brands SRL un venit de 34.704 lei. Din arenda pentur terenul din Botoșani, Cătălin Todireanu a obținut suma de 816 lei. Pentru cei doi copii, au fost încasate două alocații, în valoare de 2.017 lei fiecare.
 
Conform declarației de interese, este membru în cadrul sindicatului Pro Lex.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale lui Cătălin Demetriad Todireanu.
 
Așa cum spuneam mai sus, soția este angajată la Travel Brands SRL, societate care, în 2019, a fost vândută de proprietar către Exim Holding AS. Firma a aparținut anterior lui Dragoș Atanasiu, cunoscut om de afaceri. În prezent, Travel Brands SRL îi are ca acționari pe Der Touristik Easter Europe AS, cu sediul în Cehia, care deține 91% din companie și pe Exim Tours AS, cu sediul în Cehia, care deține un procent. Administrator în firmă sunt Mihaela Ivan, Lech Nicolae și Cosmin Marinof. Auditor este KPMG Audit SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii