Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:23 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Carmen Niculescu, membru în CA al Spitalului Municipal Mangalia, deține o cotă de 1/2 dintr-un apartament și două autoturisme (document)

ro

22 Oct, 2021 00:00 744 Marime text
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 22.05.2020, Carmen Niculescu a menționat că deține o cotă de 1/2 dintr-un apartament  și două autoturisme.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale medicului primar epidemiolog Carmen Mariana Niculescu, membru în CA al Spitalului Municipal Mangalia.

Declarația a fost completată la data de 22.05.2020. Aceasta este ultima declarație disponibilă pe site-ul ANI (Agenția Națională de Integritate).

Conform declarației de avere, Carmen Niculescu nu deține terenuri, însă deține o cotă de 1/2 dintr-un apartament de 66mp situat în Constanța, dobândit în anul 1996 prin cumpărare. Titulari sunt Niculecu Adrian și Niculescu Carmen.
Ea a mai declarat că deține două autoturisme: o Skoda fabricată în 1970 și un Mitsubishi fabricat în anul 1982. Ambele autoturisme sunt dobândite prin cumpărare.

Carmen Niculescu nu deține conturi și depozite bancare și nu are datorii.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Niculescu a menţionat venituri din salarii, astfel: 

Carmen Niculescu- 125.899 lei-venituri salariale -medic primar epidemiolog

Niculescu Adrian Ionel- 56.724-venituri slaariale - inginer electronist

În declarația de interese completată la data de 22.05.2021 Carmen Niculescu a declarat că este  medic primar epidemiolog în cadrul DSPJ Constanța. Ea este membru în Colegiul Medicilor și SANITAS.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 Declarații de avere Alina Dan, managerul Spitalului Municipal Mangalia, deține o cotă de 1/2 dintr-un un teren intravilan și un apartament

Ti-a placut articolul?

Comentarii