Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Camelia Căpriță, șef serviciu în ARBDD Tulcea, deține apartamente, autoturisme, conturi în bancă și a moștenit jumătate dintr-un teren agricol (document)

ro

12 Oct, 2021 00:00 1982 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cameliei Căpriță, șef serviciu în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD)
  • Aceasta deține 1/2 dintr-un teren agricol de 5.4 ha, două apartamente și două autoturisme
  • Căpriță deține și trei conturi în lei la sucursala Tulcea a unei bănci comerciale, în valoare de 153.000 lei
  • Ca venituri, de la ARBDD, a încasat suma de aproximativ 70.000 lei
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cameliei Căpriță, șef serviciu în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).
 
Conform declarației de avere, completată în data de 12 mai 2021, aceasta deține 1/2 dintr-un teren agricol de 5.4 ha, în localitatea Gropeni, județul Brăila, dobândit prin moștenire în 2018, două apartamente în Tulcea și București, cumpărate în 1992, respectiv 2009 dar și două autoturisme, an de fabricație 2012, respectiv, 2014 (n.r. prin programul Rabla).

Cameliei Căpriță deține și trei conturi în lei la sucursala Tulcea a unei bănci comerciale, în valoare de 153.000 lei.
 
Ca venituri, de la ARBDD, a încasat suma de aproximativ 70.000 lei iar soțul, de profesie profesor a încasat puțin peste 71.000 lei. Familia Căpriță au mai încasat pe parcursul anului 2020, din arendă și 1500 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale  Cameliei Căpriță, șef serviciu în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Declaraţii de avere Gabriela Monica Cacencu, consilier în ARBDD Tulcea deține o casă și un apartament (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii