Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Averea și interesele lui Ștefan Mihu, administrator la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța (DOCUMENTE)

ro

07 Dec, 2023 17:00 1445 Marime text
  • Fostul senator, Mihu deține indirect *prin moștenirea soției - un teren în orașul Ovidiu, dar și un apartament în Constanța și o casă tot în Ovidiu construită în 2008
  • A mai declarat depozite și conturi bancare totalizând peste 66.000 lei, toate deschise în anul 2020.
  • În 2022, Ștefan Mihu a raportat la venituri din indemnizația de 37.102 lei încasată ca administrator al Aeroportului, dar și o pensie lunară de peste 8.300 de lei ( pensie de fost parlamentar și pensia pe bază de contributivitate)
  • Soția sa, Dalila Mihu a avut în 2022, venituri din pensie de aproape 35.000 lei dar și dividende 14.309,4 lei de la Atractiv Co SRL
  • În declarația de interese, Ștefan Mihu a notat că este președintele al Organizației de Pensionari a PSD Constanța
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ștefan Mihu, administrator la Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța.
 
Fostul senator PSD, pensii de 8.300 lei pe lună
 
Ștefan Mihu este membru PSD, calitatea din care a fost numit administrator la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA.
Fostul senator, Mihu deține indirect *prin moștenirea soției - un teren în orașul Ovidiu, dar și un apartament în Constanța și o casă tot în Ovidiu construită în 2008.
A mai declarat depozite și conturi bancare totalizând peste 66.000 lei, toate deschise în anul 2020.
 
În 2022, Ștefan Mihu a raportat la venituri din indemnizația de 37.102 lei încasată ca administrator al Aeroportului, dar și o pensie lunară de peste 8.300 de lei ( pensie de fost parlamentar și pensia pe bază de contributivitate).
Soția sa, Dalila Mihu a avut în 2022, venituri din pensie de aproape 35.000 lei dar și dividende 14.309,4 lei de la Atractiv Co SRL. 
 
Atractiv Co SRL, compania familiei Mihu înființată în urmă cu 31 de ani
 
Cu sediul pe Bulevardul Tomis, Nr. 99, Constanța, compania se ocupă cu închirierea și subânchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Firma nu are contracte din achiziții publice.

În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 251.369 lei și profit de 49.193 lei.

Capitalul social în valoare de 1.000 lei este împărțit între soția, Dalila și cei doi fii ai fostului senator (Mihu Teodor Răzvan și Mihu George- Emilian).
Mihu Teodor Răzvan mai figurează și Clicksoft Media SRL, Ferma3M Poiana SRL și Mihu Teodor Răzvan Persoană Fizică Autorizată.
 
În declarația de interese, Ștefan Mihu a notat că este președintele al Organizației de Pensionari a PSD Constanța.
 
Despre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA  
 
Acționarii Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA  sunt Statul Român care deține 60% din acțiuni, Consiliul Județean Constanța cu 20% din acțiuni și Fondul Proprietatea SA cu 20% din acțiuni.

Administratorii companiei sunt: Ionuț-Bogdan Artagea, Simona-Carmen Fătu, Eugen Marin, Ștefan Mihu, Gabriel Monea și George Teșeleanu.
În 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri de 37.268.368 lei, pierdere netă de 1.052.109 lei și un număr de 255 de angajați.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Ștefan Mihu, administrator la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bogdan Ionuț Artagea, director general provizoriu al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA din Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii