Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Averea și interesele lui Costel Ou, șef serviciu la Primăria Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Oct, 2023 13:37 1224 Marime text

Foto: Pexels Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Costel Ou, șef serviciu la Primăria Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.


În ultima declarație de avere, depusă pe 20.04.2023, a menționat că deţine un teren intravilan de 900 metri pătrați, dobândit prin moștenire, situat în Constanța

Conform datelor înscrise în document, acesta mai deține și o casă de locuit, dobândită în 2022, prin moștenire, situată în Constanța

Costel Ou a înscris în declarația de avere și un autoturism marca WV, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Costel Ou a menţionat venituri din salarii, astfel: 88.574 lei, salariu de la Primăria Constanța, 46.800 lei, salariul soției de la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, 5.600 lei alocațiile copiilor.


În declarația de interese completată la data de 19.04.2023, acesta a menționat calitatea sa de membru în cadrul SLSAP.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Costel Ou.



Citește și: 

Ionuț Andrei Mercas, șef la Biroul Ordine Publică Nord în cadrul Primăriei Municipiului Constanța deține un apartament și două autoturisme (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii