Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:25 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Averea și interesele comisarului Adina Staicu, de la Garda de Mediu Constanța

ro

29 Apr, 2021 00:00 1521 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale comisarului Adina Staicu, din cadrul Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu.
  • Valoarea contului USD deschis de comisarul de mediu în 2015 a crescut în declarația aferentă anului 2020, având o valoare la zi de 13.000 USD, față de cei 9.000 din declarația anterioară.
  • În declarația de interese, Adina Staicu a precizat că este membru în cadrul Sindicatului Național al Gărzii Naționale de Mediu.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale comisarului Adina Staicu, din cadrul Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu.
 
Potrivit documentelor oficiale, în declarația de avere completată la data de 19 mai 2020, comisarul Doina Adina Staicu preciza că deține un teren intravilan în Costinești, de 500 de metri pătrați, cumpărat în 2004, împreună cu soțul său, Lucian Staicu.
 
Totodată, comisarul deține și jumătate dintr-o suprafață de 1.158 mp încadrată la „alte categorii de terenuri extravilane, dacă se află în circuitul civil“, în comuna Cmpăna, dobândită în anul 2009, alături de Octavian Paraschiv, în urma unei donații.
 
Împreună cu soțul său, Adina Staicu mai deține, în Constanța, și o casă de locuit, de 120 mp, cumpărată în 1997 și, respectiv, un apartament de 33,8 mp, cumpărat în 2018.
 
Aceleași bunuri imobile figurează și în declarația aferentă anului 2019, alături de autoturismul Opel Astra fabricat în 2002 și cumpărat de familia Staicu.
 

Venituri și conturi mai mari

 
Valoarea contului USD deschis de comisarul de mediu în 2015 a crescut în declarația aferentă anului 2020, având o valoare la zi de 13.000 USD, față de cei 9.000 din declarația anterioară.
 
În calitate de comisar al Gărzii de Mediu Constanța, Adina Staicu a realizat un venit anual de 47.412 lei, la care se adaugă cel al soțului, electrician în cadrul companiei grecești Ranger Marine SA Greece, în sumă de 6.400 USD.
 

În declarația anterioară, Adina Staicu a menționat un venit anual de 37.293 de lei, în timp ce al soțului, electrician în cadrul companiei grecești Young Atalanti Shipping LTD, Care of A Enomikos Shipping Investments Greece, a fost de 32.000 USD.
 
În declarația de interese, Adina Staicu a precizat că este membru în cadrul Sindicatului Național al Gărzii Naționale de Mediu.
 
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale comisarului Adina Staicu, din cadrul GNM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere:
Ce avere are Steluța Popescu, șeful Gărzii de Mediu Constanța (documente)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii