Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:35 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Alim Leila, consilier superior în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării

ro

03 Sep, 2021 16:04 1011 Marime text

 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alim Leila, consilier superior în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD)
  • Potrivit declarației de avere completată la data de 28mai 2021, Leila Alim deține, două apartamente în Tulcea, dobândite în 2003, respectiv 2013


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale degritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alim Leila, consilier superior în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 28mai 2021, Leila Alim deține, două apartamente în Tulcea, dobândite în 2003, respectiv 2013.
 
Alim mai are și un autoturism Opel Corsa (fabricat în 2002).

În secțiunea destinată veniturilor salariale, Leila Alim a declarat 45.697 lei primită ca și inspector de la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Leilei Alim, inspector în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declaraţii de avere Vasilica Acsentiev, consilier superior în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, deține o casă la Tulcea (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii