Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Adina Văleanu, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța (DOCUMENTE)

ro

30 Dec, 2022 00:00 4437 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Adinei Văleanu, șef serviciu financiar contabilitate în cadrul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Adinei Văleanu, șef serviciu financiar contabilitate în cadrul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Adinei Văleanu, șef serviciu financiar contabilitate în cadrul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța.
 
În ce privește interesele, șeful din cadrul DGEP Constanța a precizat în declarațiile din 2021 și 2022 că este membru al Sindicatului Administrației Publice Locale Consiliul Județean Constanța.
 
În declarația de avere completată pe 28 aprilie 2022, Adina Văleanu a precizat că deține un teren intravilan în Constanța, de 200 de metri pătrați, cumpărat în 2012, dar și o casă de locuit, de 86 mp, tot în Constanța, cumpărată tot atunci.
 
La capitolul bunuri mobile, au fost declarate două autoturisme, o Toyota fabricată în 2014 și o Skoda din 2010, ambele autoturisme fiind cumpărate.
 
În continuare, a fost notat un credit de 25.000 de lei contractat în 2017 și scadent în 2022.
 
Venitul anual realizat de Adina Văleanu s-a ridicat la 74.003 lei, reprezentând salariul încasat de la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, iar venitul soțului, Lucian Văleanu, s-a ridicat la 27.300 de dolari, diurna încasată ca navigator la Arpinav, fiind, de asemenea, notată și alocația copilului.
 
În declarația de avere aferentă anului 2021 sunt aceleași mențiuni cu privire la bunurile mobile și imobile, dar și cu privire la creditul scadent în 2022.
 
Venitul anual al Adinei Văleanu s-a ridicat la 68.075 de lei, reprezentând salariul de la DGEP Constanța, sumă căreia i s-au adăugat 1.450 de lei reprezentând voucherele de la Direcție, dar și 7.590 de lei, de la Prefectura Constanța, indemnizație alegeri.
 
Diurna soțului a fost de 95.000 de lei, fiind navigator la Furtrans Tanker and Ship Management France și a fost menționată și alocația copilului.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Adinei Văleanu, șef serviciu financiar contabilitate în cadrul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele Elenei Roman, director economic al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii