Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Elenei Roman, director economic al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Dec, 2022 00:00 1936 Marime text
  • Potrivit datelor oficiale, Elena Roman este director economic interimar al SAJ Constanța, numită în baza Ordinului Ministerului Sănătății nr. 2615 din 1 septembrie 2022.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale Elenei Roman, director economic interimar al SAJ Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Roman, director economic al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.
 
Potrivit datelor oficiale, Elena Roman este director economic interimar al SAJ Constanța, numită în baza Ordinului Ministerului Sănătății nr. 2615 din 1 septembrie 2022.
 
În declarația de interese completată pe 27 septembrie 2022, în termen de 30 de zile de la numirea în funcție, Elena Roman a precizat că este membru al Sindicatului Ambulanțierul.
 
În declarația de avere completată tot atunci, directorul economic al SAJ Constanța a precizat că deține un teren intravilan de 5.700 mp, în Siliștea Nouă, județul Suceava, cumpărat în 2020 împreună cu Maricel Roman.
 
De asemenea, în 2021, cei doi au mai cumpărat tot acolo un al doilea teren intravilan, de 1.866 mp, dar și un teren agricol, de 4.329 mp.
 
Elena Roman a notat în continuare că deține un apartament de 54 de metri pătrați, în Constanța, cumpărat în 2003, iar în 2020 a cumpărat o casă de locuit, de 65 mp, în Siliștea Nouă, județul Suceava, împreună cu Maricel Roman.
 
La capitolul bunuri mobile, a fost menționat un autoturism Volkswagen Tiguan, fabricat în 2011, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
Activele financiare însumează peste 26.000 de euro, în conturi sau depozite bancare deschise în 2009, 2015 și 2018, dar și peste 25.000 de lei, în conturi sau depozite deschise în 2008 și 2019.
 
Venitul anual încasat de Elena Roman s-a ridicat la 56.905 lei, reprezentând salariile încasate de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale Elenei Roman, director economic interimar al SAJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Director medical la stat, femeie de afaceri în privat. Averea și interesele directorului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii