Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:03 01 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Ionuț Cornel Ionescu deține două apartamente, autoturisme și acțiuni în societăți comerciale(documente)

ro

18 Oct, 2021 00:00 1215 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa
  • Potrivit declarațiilor completate și depuse pe 9.06.2021, Ionescu deține două apartamente dobândite prin contract de vânzare – cumpărare și două autoturisme, an de fabricație 1963, respectiv 1978
  • La capitolul venituri, Ionuț Cornel Ionescu a câștigat din mai multe surse în 2020
  • Potrivit declarației de interese, Ionuț Cornel Ionescu este asociat la Expert Company SRL și Global Consulting SRLCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, economistul Ionuț Cornel Ionescu.

Potrivit declarațiilor completate și depuse pe 9.06.2021, Ionescu deține două apartamente dobândite prin contract de vânzare – cumpărare și două autoturisme, an de fabricație 1963, respectiv 1978.


Managerul SCJU împrumutat în anul fiscal anterior cu 90.000 lei o persoană fizică, pe Ramona Ungureanu.


La capitolul venituri, Ionuț Cornel Ionescu a câștigat din mai multe surse în 2020.


De la Medical System a încasat peste 13.600 lei, de la CN Unifarm SA – prin contract de mandat în calitate de manager interimar – 70.300 lei și o indemnizație de aproximativ 35.000 lei, de la cabinetul președintelui CJ Constanța, unde Ionescu a fost consilier al lui Mihai Lupu – 6000 lei și alți, 63.000 lei în calitate de director economic la Uzina Termică Midia Năvodari.


Potrivit declarației de interese, Ionuț Cornel Ionescu este asociat la Expert Company SRL și Global Consulting SRL.
Totodată, Ionescu a deținut calitatea de administrator CN Unifarm SA.

În secţiunea „documente" a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, economistul Ionuț Cornel Ionescu.


 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


Ionuţ Cornel Ionescu, oficial director pentru 4 ani la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (documente)
 

Fostul şef Unifarm numit director interimar la SCJU. În 2016 a picat examenul pentru postul de director al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii