Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere. Laurențiu Adrian Matei, șef sector la DRDP deține trei mijloace de transport (DOCUMENTE)

ro

04 May, 2022 00:00 1739 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Laurențiu Adrian Matei, șef sector la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța
  • Potrivit declarației de avere completată pe 15.03.2022, Matei are trei mijloace de transport ani de fabricație 2005, 2018 și 2019
  • În anul fiscal 2021, Laurențiu Adrian Matei a avut venituri salariale în valoare de 63.036 lei
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Laurențiu Adrian Matei, șef sector la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completată pe 15.03.2022, Matei are trei mijloace de transport ani de fabricație 2005, 2018 și 2019. În anul fiscal 2021, Laurențiu Adrian Matei a avut venituri salariale în valoare de 63.036 lei.

Potrivit declarației de interese, Matei este membru al Sindicatului Elie Radu.

În secțiunea „documente” puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Laurențiu Adrian Matei, șef sector la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Filica Avram, contabil șef la DRDP Constanța, deține cu familia două terenuri, două apartamente, o casă, trei mașini și o șalupă (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii