Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Ion Livinschi, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, deține un teren intravilan și un autoturism (DOCUMENT)

ro

30 Dec, 2021 00:00 1758 Marime text
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 17.05.2021, Ion Livinschi,  a menționat că deţine împreună cu familia un teren intravilan și un autoturism. 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ion Livinschi, (inspector ecolog la ARBDD Tulcea), documente preluate de pe site-ul oficial al ARBDD- Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 17.05.2021, Ion Livinschi, a menționat că deţine împreună cu familia un teren intravilan și un autoturism.
 
Conform datelor înscrise în document, deține un teren intravilan în Ghermanești, Snagov, cu o suprafață de 1024 metri pătrați. Acesta a fost dobândit prin cumpărare, în 2018.
 
De asemenea, în declarația sa de avere, este menționat un autoturism dobândit prin cumpărare, marca KIA CEED, anul fabricației 2017.
 
Ion Livinschi, a înscris în declarația de avere și active financiare constând în „economii academica“ la NN ASIGURĂRI VIAȚĂ, din 2009, cu un sold / valoare la zi de 20.000 lei, „pensie“ la NN ASIGURĂRI VIAȚĂ din anul 2008, cu un sold / valoare la zi de 32.527 lei, și „economii“ („Economii proprii“) de 32.000 euro.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat” sunt menționate:
 
Ion Livinschi:
 
Venituri din salariu:
 
ARBDD TULCEA - salariu de 52.628 lei
 
Livinschi Amalia:
 
Pensie – 7.200 lei
 
Copil:
 
Alocație - 1000 lei
 
 
În declarația de interese depusă pe 17.05.2021, Ion Livinschi, a menționat calitatea sa de inspector ecolog la ARBDD Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Ion Livinschi.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Dumitru Lisavencu, inspector ecolog al ARBDD, o casă și un teren agricol în Chilia Veche (DOCUMENTE)

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii