Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Elena Petre, comisar la Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Constanţa (documente)

ro

23 Apr, 2021 00:00 727 Marime text
 
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Petre, comisar la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa
  • Potrivit declarației de avere, Elena Petre deține împreună cu soțul, un apartament și un autoturism SEAT, an de fabricație 2013
  • Elena Petre nu are afaceri, în schimb este membru în Sindicatul Gărzii Naționale de Mediu

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Petre, comisar la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa.
Ultimele declarații de avere și de interese au fost depuse în 2020.

Potrivit declarației de avere, Elena Petre deține împreună cu soțul, un apartament și un autoturism SEAT, an de fabricație 2013.
La capitolul venituri, comisarul a câștigat în anul fiscal precedent 28.700 lei, în timp ce soțul, agent de poliție la Garda de Coastă a avut un venit de 45.000 lei.
Totodată, potrivit declarației de interese, Elena Petre nu are afaceri, în schimb este membru în Sindicatul Gărzii Naționale de Mediu.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Elenei Petre.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

        
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii