Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Elena Economu, șef tură la DRDP Constanța, nu deține bunuri. Soțul, în schimb, este asociat într-o firmă din Mangalia (DOCUMENTE)

ro

28 Jul, 2022 11:39 2137 Marime text
  • Conform ultimei declarații de avere depusă, la data de 2 iunie 2022, Elena Economu nu are imobile sau terenuri în posesie
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Elena Economu, șef tură la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Conform ultimei declarații de avere depusă, la data de 2 iunie 2022, Elena Economu nu are imobile sau terenuri în posesie. Nu deține nici conturi bancare, nu are linii de credite deschise și nu deține niciun alt fel de bun de valoare.
 
Ca venituri, Elena Economu a declarat un salariu total pe anul fiscal anterior de 43.229 lei, în timp ce soțul, Daniel Economu, a obținut de la Economu Tranzit SRLun venit de 16.344 lei. Pentru copil, soții Economu au încasat o alocație de 2.539 lei.
 
Potrivit declarației de interese, Elena Economu este membru în cadrul Sindicatului Drumurilor Elie Radu.
 
Despre Economu Tranzit SRL
 
Firma are sediul social în localitatea Mangalia, județul Constanța, pe strada Veteranilor. A fost înființată în anul 2011. Daniel Economu și Mihai Daniel Manole sunt asociați în firmă, cu cote egale, cât și administratori. În 2020, firma a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 278.570 lei, cu un profit de 95.834 lei. A încheiat 3 contracte de achiziții publice in valoare totală de 180.090 lei, toate cu Primăria Comunei Berceni, pentru închiriere de utilaje, între 2017 și 2019.
 
Conform confidas.ro, Mihai Daniel Manole mai apare în firmele Blanc Casa 99 Impex SRL, Cherhana Pescărească SRL, Curacao SRL și Pescanav Serv SRL.
 
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Elenei Economu, șef tură la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Șerban Dumitru, șef district la CNAIR deține două case și trei autoturisme (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii