Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:10 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Doina Monica Nicolau, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

08 Nov, 2022 00:00 961 Marime text
  • Potrivit declarației de avere completată pe 23.05.2022, Nicolau deține alături de alți moștenitori 8.5 ha de teren agricol în comuna Agigea iar în 2022 a achiziționat 350 mp în orașul Techirghiol
  • La categoria clădiri, Nicolau a declarat două case, una din moștenire și un apartament de 51 mp, toate în Constanța
  • Anul trecut, Doina Monica Nicolau a avut venituri din salarii în sumă de 30.161 lei în timp ce partenerul său de viață a încasat 83.470 lei de la DGRFP Galați
  • Până să devine angajat al CJ Constanța, Nicolau a lucrat în trecut la Primăria Năvodari și la o societate privată, Lira Invest&Management SRL
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Doinei Monica Nicolau, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completată pe 23.05.2022, Nicolau deține alături de alți moștenitori 8.5 ha de teren agricol în comuna Agigea iar în 2022 a achiziționat 350 mp în orașul Techirghiol.
 
La categoria clădiri, Nicolau a declarat două case, una din moștenire și un apartament de 51 mp, toate în Constanța.
Anul trecut, Doina Monica Nicolau a avut venituri din salarii în sumă de 30.161 lei în timp ce partenerul său de viață a încasat 83.470 lei de la DGRFP Galați.
 
În ceea ce privește interesele, angajata Consiliului Județean a declarat că este de sindicat, fără a preciza însă și apartenența sindicală.
 
Până să devine angajat al CJ Constanța, Nicolau a lucrat în trecut la Primăria Năvodari și la o societate privată, Lira Invest&Management SRL.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese, ale Doinei Monica Nicolau, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Declarație de avere Edvin Mobin, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii