Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Daniel Adrian Naftali, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

ro

08 Jan, 2020 00:00 3584 Marime text

 
Daniel Adrian Naftali este membru în Consiliul de Administraţie al CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. El şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 18 iunie 2019.
 
Conform declaraţiei de avere, deţine un apartament în Târgu Mureş, cumpărat în 2004, în suprafaţă de 76 de mp. Are şapte conturi şi depozite bancare deschise la Raiffeisen Bank, unde are peste 1.000 de lire sterline, aproximativ 350 de euro şi peste 180.000 de lei. La Raiffeisen Acumulare are un fond de investiţii deschis în 2008, în valoare de 1.074 lei. La Fondurile de Investiţii Franklin Templeton, are un fond deschis în 2012, cu valoarea la zi de peste 35.000 de dolari. La Merril Lynch are un cont deschis în 2015, cu soldul la zi de 19.851 de dolari. De asemenea, are un avans de proiect imobiliar de 20.000 de euro înaintat, iar la Acţiuni Franklin Resources (BEN) are acţiuni în valoare de 5.601 de dolari.
 
Daniel Adrian Naftali a declarat că a avut venituri, conform fişei fiscale, de la Franklin Templeton Investement Management Ltd. UK, Sucursala Bucureşti, obţinute în calitate de analist financiar.
 
Potrivit declaraţiei de interese, este asociat la SC Stomed SRL, dar şi acţionar la Alumil Rom Industry, Biofarm Bucureşti, Impact Developer & Contractor, Banca Transilvania şi are acţiuni BEN. De asemenea, este membru CS la Hidroelectrica SA, membru CA la SN Plafar SA şi membru CA la CN APM Constanţa. Este membru titular ANEVAR şi membru CAIA Association.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere şi declaraţia de interese ale lui Daniel Adrian Naftali.
 
Citeşte şi:
 
Declaraţie de avere - Bogdan Pascu, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Florin Laurenţiu Chirilă, şef serviciu la CN APM Constanţa (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii