Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine l-a recomandat pe Costel Stanca în funcţia de director general provizoriu la CN APM Constanţa

ro

07 Feb, 2020 00:00 4760 Marime text

Conform Monitorului Oficial al României, la finele anului trecut, pe 23 decembrie 2019, a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie, unde au fost prezenţi membrii consiliului: Gabriela Murgeanu, Daniela Şerban, Mircea Burlacu, Ghiorghe Bătrînca, Bogdan Pascu, Elena Pătraşcu şi Daniel-Adrian Naftali. Întrunirea a avut loc la Ministerul Transporturilor.
 
Membrii Comitetului de Nominalizare şi Remuneraţie, comitet compus din Elena Pătraşcu, Gabriela Murgeanu şi Ghiorghe Bătrînca, l-au recomandat Consiliului de Administraţie pe Costel Stanca în funcţia de director general provizoriu al CN APM SA, conform prevederilor legii.
 
Membrii CA şi-au însuşit recomandarea comitetului şi au desemnat cu majoritate de 5 voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi o „abţinere” pe Stanca Costel în funcţia de director general provizoriu al CN APM SA, începând cu data de 27 decembrie 2019, durata mandatului fiind de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pe motive temeinice, până la maximum 6 luni. Remuneraţia a fost stabilită la 31.150 lei brut.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii