Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de Avere Constanța Veronica Cîrciu, șef Serviciu în cadrul Consiliului Județean Constanța deține un apartament (DOCUMENTE))

ro

09 Nov, 2023 21:47 954 Marime text
Foto: PixabayCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Veronicăi Cîrciu, șef Serviciu în cadrul Consiliului Județean Constanța. 

Potrivit declarației de avere completate în iunie 2023 Veronica Cîrciu deține un apartament de 40 mp în Constanța dobândit în anul 1992.

La rubrica Venituri a menționat salariul primit de la CJ Constanța de 117.769 lei și salariul soțului, angajat tot la CJ Constanța de 64.559 lei.

În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului din Administrația Publică Locală Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Vioricăi Cîrciu. 

Citește și: 

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele Gabrielei Gavrilă, Șef serviciu la Primăria Municipiului Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii