Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:00 27 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Anamaria Luca, economist la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

ro

12 Feb, 2020 00:00 2406 Marime text

Anamaria Luca este economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 3 iunie 2019.
 
Conform declaraţiei de avere, la Constanţa deţine un teren intravilan în suprafaţă de 20,85 mp, cumpărat alături de soţ în 2003. Mai are un apartament de 67 mp, achiziţionat tot în 2003. Familia Luca deţine un autoturism Skoda Ocatvia, fabricat în 2011, şi un Hyundai Tucson, fabricat în 2017.
 
 
Are mai multe conturi deschise la BRD, unul în 2019, cu un sold la zi de 67.500 lei, un cont deschis la BRD în 2000, cu un sold de 6.246 lei, şi un cont deschis la ING Bank, deschis în 2013, cu un sold de 3.409 lei. Anamaria Luca a încasat un salariu de 68.813 lei de la CN APM Constanţa, în timp ce soţul a avut un venit de 39.619 lei, de la ITM Constanţa. Pentru copil, soţii Luca au primit o alocaţie de 1.008 lei.
 
Potrivit declaraţiei de interese, Anamaria Luca este acţionar la SOCEP Constanţa, având 465 de acţiuni, cu o valoare de 97,5 lei.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese la care facem referire.
 

Citeşte şi:

 
Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN

Ti-a placut articolul?

Comentarii