Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constănţeanca Bianca Mei-Roşu, pe primul loc la turneul din cantonamentul ITTF Hopes Squad Activity, din China (galerie foto)

ro

21 Dec, 2019 00:00 2496 Marime text

În China, la Ningbo, s-a desfăşurat cantonamentul ITTF Hopes Squad Activity la tenis de masă, la care România a fost reprezentată de sportivii Bianca Mei-Roşu şi Luca Oprea şi de antrenorii Anamaria Sebe şi Alexandru Dincă, Bianca Mei-Roşu şi Anamaria Sebe fiind din Constanţa.


La turneul care a încheiat cantonamentul, Bianca s-a clasat pe primul loc, obţinând cele şapte victorii la sportivele care fac parte din programul ITTF Hopes. Acest rezultat va conta la selecţia finală. Urmează încă un cantonament în China şi selecţia finală pentru World Cadet Challenge, întrecere care va avea loc în Thailanda, la anul.


Recent, la ediţia 2019 a Galei Premiilor Federaţiei Române de Tenis de Masă, în clasamentul de final de an a fost inclusă şi Bianca Mei-Roşu, pe locul 10, sportriva de pe litoral cucerind, printre altele, medalia de bronz cu echipa la junioare 2, la Campionatul European şi locul trei la simplu la EuroMinichamps, în Franţa.


Sursa foto: Facebook (Tenis de Masă pentru Viitor - Constanţa)


Citeşte şi:

Sportivi şi antrenori din Constanţa, distincţii la Gala Premiilor Federaţiei Române de Tenis de Masă (galerie foto)

Tenis de masă Bianca Mei-Roşu, din Constanţa, medaliată la Eurominichamps. Cristian Pletea, victorii importante în Cehia (galerie foto)

Tenis de masă Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, din Constanţa, medalie de bronz la Campionatul European (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii