Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:22 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere – Alina Gabriela Gărdan, comisar la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Constanța

ro

06 Apr, 2021 00:00 650 Marime text
  • Alina Gabriela Gărdan este comisar la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Constanța
  • Are terenuri moștenite la Suceava

Alina Gabriela Gărdan este comisar la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Constanța și a depus ultimele declarații de avere și de interese la data de 19 mai 2020.

Conform declarației de avere, deține patru terenuri intravilane în comuna Pojorata din județul Suceava, toate dobândite în anul 2019, prin moștenire. Terenurile au o suprafață de 482 mp, 959 mp, 1.280 mp și 1.933 mp.

Totodată, soțul deține un apartament de 38 mp în Constanța. Comisarul de la Mediu mai are o casă de locuit, unde are o cotă parte de ½ la Pojorata, județul Suceava, moștenită în 2019.

Nu au conturi sau datorii la unități bancare și nici alte bunuri imobile sau mobile. Totuși, în declarația de avere din anul 2018, este precizat un autoturism marca Cielo, fabricat în anul 1999, care nu mai apare în declarațiile ulterioare.

Ca venituri, Alina Gabriela gardan a încasat 11.431 lei de la Garda de Mediu și 8.105 lei indemnizație creștere copil. Pentru copil a încasat o alocație de 3.200 de lei. Soțul a primit 38.055 lei salariu de la Primăria Mangalia.

De precizat este că potrivit declarației de avere din anul 2019, Alina-Gabriela Gărdan a încasat doar indemnizația pentru creștere a copilului, în valoare de 15.000 de lei, în timp ce soțul a încasat 39.830 lei de la Primăria Mangalia, unde este angajat în funcția de consilier.

Anterior funcției de comisar, Alina-Gabriela Gărdan a fost secretară la societățiile Prosig Total SRl și Prosig Sistem Service SRL, de unde a încasat, cumulat, venituri de 1.347 lei.

Conform declarației de interese, este membru al Sindicatului Național al Gărzii Naționale de Mediu.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere şi declaraţia de interese ale Alinei Gabriela Gardan.


Citește și:

Declarație de avere – Ileana Andrei, comisar la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Constanța

Declarație de avere - Nicoleta Goga, expert la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii