Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Șerban, șef Serviciu Monitorizare și Laboratoare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

25 Mar, 2023 00:00 1716 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Daniela Șerban, șef Serviciu Monitorizare și Laboratoare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • În declaraţia de avere completată 06.05.2022, Daniela Șerban a declarat o casă de locuit în localitatea Valu lui Traian în suprafață de 77mp, dobândită în anul 2013 prin contract de vânzare-cumpărare și un apartament de 37 mp, moștenit în 2009 de soțul acesteia
  • Șerban mai deține și două autoturisme ani de fabricație, 2011 și 2022
  • Șefa Serviciului Monitorizare și Laboratoare are și un credit scadent în 2027 în valoare de 100.000 lei la Banca Transilvania
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Daniela Șerban, șef Serviciu Monitorizare și Laboratoare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. 
 
În declaraţia de avere completată 06.05.2022, Daniela Șerban a declarat o casă de locuit în localitatea Valu lui Traian în suprafață de 77mp, dobândită în anul 2013 prin contract de vânzare-cumpărare și un apartament de 37 mp, moștenit în 2009 de soțul acesteia.

Șerban mai deține și două autoturisme ani de fabricație, 2011 și 2022.

Șefa Serviciului Monitorizare și Laboratoare are și un credit scadent în 2027 în valoare de 100.000 lei la Banca Transilvania.

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Daniela Șerban a menționat salarii în sumă de aproximativ 63.000 lei de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în timp veniturile soțului (n.r. pensia militară) au fost de 77.000 lei.

La capitolul interese, Daniela Șerban a declarat că este membru de sindicat, fără să precizeze numele acestuia.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Daniela Șerban, șef Serviciu Monitorizare și Laboratoare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Lavinia Monica Zeca, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii