Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:09 18 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Lupu, agent ecolog al ARBDD, a moștenit un teren agricol și o casă (DOCUMENTE)

ro

11 Jan, 2022 00:00 755 Marime text

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Constantin Lupu, agent ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Constantin Lupu, agent ecolog al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Constantin Lupu, agent ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Potrivit documentului completat în luna iunie 2021, agentul ecolog a moștenit în 2008 un teren agricol de 3.000 de metri pătrați și o casă de 40 de metri pătrați, ambele în comuna C.A. Rosetti, din județul Tulcea.
 
Conform datelor oficiale, Constantin Lupu deține trei autoturisme, un L200 din 2004, un Volkswagen din 2002 și o Toyota Hilux din 2017, toate acestea fiind cumpărate.
 
La capitolul venituri, acesta a notat suma de 36.768 de lei, reprezentând venitul din salariile încasate de la ARBDD, în timp ce soția sa a realizat un venit de 50.000 de lei din creșterea animalelor.
 
În declarația de interese completată pentru aceeași perioadă, Constantin Lupu a menționat că este vicepreședintele Asociației Crescătorilor de Animale Letea și membru în sindicatul ARBDD.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Constantin Lupu, agent ecolog al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are Georgeta Ivanov, inspector ecolog la ARBDD Tulcea (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii