Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegă de serviciu cu soțul Averea și interesele Didei Mihaela Gherasim, comisar în Garda de Mediu Constanța (DOCUMENTE)

ro

10 Feb, 2023 00:00 1455 Marime text

Cecilia ZAGONEANU
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Didei Mihaela Gherasim, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean de Mediu Constanța, al cărei soț, Valerian Gherasim, lucrează în cadrul aceleiași instituții, fiind, de asemenea comisar.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale comisarului Dida Mihaela Gherasim.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Didei Mihaela Gherasim, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean de Mediu Constanța, al cărei soț, Valerian Gherasim, lucrează în cadrul aceleiași instituții, fiind, de asemenea comisar.
 
În declarația de interese completată în aprilie 2022, Dida Mihaela Gherasim a precizat că nu deține niciunul.
 
În ce privește declarația de avere completată în aceeași perioadă, Dida Mihaela Gherasim a precizat la capitolul bunuri imobile că soțul său, Valerian Gherasim, a moștenit în 2004 un teren intravilan în localitatea Oituz, județul Constanța, în suprafață de 1.662 de metri pătrați.
 
Totodată, soții Gherasim au cumpărat, tot în Oituz, și un teren agricol, în suprafață de 5.500 mp, în anul 2012.
 
În continuare, aceștia dețin în Constanța un apartament de 48 mp, cumpărat în 2003, dar și o casă de locuit, de 78 mp, construită în 2014.
 
Familia Gherasim deține un autoturism Dacia Logan, fabricat în 2009 și dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
Activele financiare ale familiei se ridică la 40.000 de lei, fiind vorba despre un depozit bancar deschis în 2021.
 
La capitolul venituri, Dida Mihaela Gherasim a menționat venitul anual realizat în calitate de comisar al GNM, ce se ridică la 48.679 de lei, în timp ce al soțului, comisar în aceeași instituție, s-a ridicat la 49.170 de lei.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale comisarului Dida Mihaela Gherasim.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarație de avere – Dida-Mihaela Gherasim, comisar la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii